Liste Icoana Iisus Pantocrator Excelent

Liste Icoana Iisus Pantocrator Excelent. 17, 5 x 21, 5 cm. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Hartie De Orez Iisus Hristos Pantocrator Gtatarakis Com

Cel mai bun Hartie De Orez Iisus Hristos Pantocrator Gtatarakis Com

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.

Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană de înaltă clasă pictată manual. 17, 5 x 21, 5 cm.

Icoana Iisus Hristos Pantocrator 27 X 32 Cm

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Iisus Hristos Pantocrator Incadrat De Apostoli Google Arts Culture

02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf... Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.

Icoana Lui Iisus Hristos Pantocrator Icoane Pictate

02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. . Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoana Iisus Hristos Pantocrator Scoala Romaneasca

Lucrarea a fost destinata unui iconostas.. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Lui Iisus Hristos Pantocrator Icoane Pictate

Icoană de înaltă clasă pictată manual. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 17, 5 x 21, 5 cm. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul"... Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoana Ortodoxă Adevăr Al Invăţăturii Despre Iisus Hristos Articole Biserica Sfantul Antonie Titan

02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Iisus Pantocrator Sinai

02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur... Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator Rama Cu Passepartout Auriu 30 X 40 Cm Emag Ro

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. 17, 5 x 21, 5 cm. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Lucrarea a fost destinata unui iconostas... Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861.

Cuvant Crestin Icoane Cu Iisus

Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul"... Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Hristos Pantocrator Crestinortodox Ro

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Icoană de înaltă clasă pictată manual. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Pin On Icons

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul"... De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană de înaltă clasă pictată manual. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Iisus Hristos Antic Shop

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană de înaltă clasă pictată manual... Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861.

Icoana Iisus Pantocrator Pictată In Urmă Cu 250 De Ani Exponatul Lunii Septembrie La Muzeul Mitropoliei Clujului

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.. 17, 5 x 21, 5 cm. Icoană de înaltă clasă pictată manual... Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Iacov Zugravul Iisus Hristos Pantocrator 1753 Cuci Foto Elena Cucui Download Scientific Diagram

Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. 17, 5 x 21, 5 cm. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Iisus Hristos Pantocratorul Teologie Pentru Azi

Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. . Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Licitația De Valori Tradiţionale Inclusiv O Colecţie De Icoane Post Brancovenești 323 2019

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. .. 17, 5 x 21, 5 cm.

Icoane Pe Lemn Iisus Pantocrator Invatatorul

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 17, 5 x 21, 5 cm. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861.

Icoane Pe Lemn Iisus Hristos Pantocrator Dan Tomozei

Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. 17, 5 x 21, 5 cm. Icoană de înaltă clasă pictată manual.. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Iisus Pantocrator Icoana Rusia Secol18

17, 5 x 21, 5 cm. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 17, 5 x 21, 5 cm. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Lucrarea a fost destinata unui iconostas.

Mila Si Dreptatea Zugravite In Icoana Mantuitorului Crestinortodox Ro

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoana Domnul Iisus Hristos Pantocrator

Icoană de înaltă clasă pictată manual.. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 17, 5 x 21, 5 cm. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoana Pictata Iisus Pantocrator Icoane Pictate Pe Lemn Icoana Pictata Iisus Pantocrator Icoanepictate Ro Icoane Pictate Pe Lemn

Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Lucrarea a fost destinata unui iconostas... De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Care Este Semnificaţia Icoanei Iisus Hristos Pantocrator Doxologia

17, 5 x 21, 5 cm... 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator... Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoane Bizantine Iisus Hristos Pantocrator

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană de înaltă clasă pictată manual. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.

Set Icoane Canvas 3 Piese Sfanta Treime Iisus Hristos Pantocrator Maica Domnului Cu Pruncul Iisus Hristos Multicolor 85 X 160 Cm Emag Ro

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Icoană de înaltă clasă pictată manual. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoane Ortodox Store

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană de înaltă clasă pictată manual.. 17, 5 x 21, 5 cm.

Icoană Pe Lemn Cu Ferecătură Iisus Pantocrator școală Rusească Sfarșitul Sec Xix Provine Din Colecţia Lucrezia și Ion Pacea Licitația Colecției De Artă Lucrezia și Ion Pacea Partea A Ii A

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt... 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Icoană Iisus Hristos Pantocrator Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

Lucrarea a fost destinata unui iconostas.. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Aur Pantocrator Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Lucrarea a fost destinata unui iconostas... Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoana Iisus Hristos Milostivul Dumnezeu Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor.. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană de înaltă clasă pictată manual. 17, 5 x 21, 5 cm. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861... Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Icoane Din Lemn Iisus Hristos Pantocrator 39 7x20 2cm Transfer De Imagine Pe Lemn Cu Tenta De Vechime Facebook

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. Lucrarea a fost destinata unui iconostas.

Iisus Pantocrator Si Maica Domnului Icoana Rusia Sec Xix Okazii Ro

Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoana Iisus Hristos Pantocrator 39 5x20 5cm Emag Ro

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Iisus Hristos Antic Shop

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. Icoană de înaltă clasă pictată manual. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 17, 5 x 21, 5 cm. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.. 17, 5 x 21, 5 cm.

Mila Si Dreptatea Zugravite In Icoana Mantuitorului Crestinortodox Ro

Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor.. 17, 5 x 21, 5 cm. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoană Iisus Hristos Pantocrator Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul"... 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.

Cuvant Crestin Icoane Cu Iisus

Icoană de înaltă clasă pictată manual.. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană de înaltă clasă pictată manual. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861.

Icoană Pe Lemn Cu Ferecătură Iisus Pantocrator școală Rusească Sfarșitul Sec Xix Provine Din Colecţia Lucrezia și Ion Pacea Licitația Colecției De Artă Lucrezia și Ion Pacea Partea A Ii A

Lucrarea a fost destinata unui iconostas. . Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoană Iisus Hristos Pantocrator Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoana Pictata Mantuitorul Pantocrator 60x90cm Icoane Sculptate Pictate Magazin Articole De Cult

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 17, 5 x 21, 5 cm. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. Lucrarea a fost destinata unui iconostas.

Mantuitorul Iisus Hristos Pantocrator Vizantijskie Ikony Magazin Articole De Cult

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 17, 5 x 21, 5 cm. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Lucrarea a fost destinata unui iconostas.

Icoana Mantuitorului Iisus Hristos Pantocrator De La Mănăstirea Sfanta Ecaterina Din Sinai Egipt Sfinti Si Icoane

Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. 17, 5 x 21, 5 cm.. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator Prin Ea Domnul Este Prezent Si Viu In Casele Noastre Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt... Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.

Iacov Zugravul Iisus Hristos Pantocrator 1753 Cuci Foto Elena Cucui Download Scientific Diagram

Posted by icoane pe sticla under iisus hristos... . Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861.

Iisus Pantocrator Icoana Inceput De Sec 20 Okazii Ro

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoana Isus

Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 17, 5 x 21, 5 cm. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.

Icoana Domnul Iisus Hristos Pantocrator

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. 17, 5 x 21, 5 cm. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Icoana Iisus Hristos Pantocrator Milă Si Dreptate Icoane Bizantine

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 17, 5 x 21, 5 cm. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Iisus Hristos Invățătorul Pantocrator Eikon

02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos... 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.

Icoana Iisus Hristos Pantocrator

Lucrarea a fost destinata unui iconostas.. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană de înaltă clasă pictată manual. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator Rama Cu Passepartout Auriu 30 X 40 Cm Emag Ro

Icoană de înaltă clasă pictată manual... Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. 17, 5 x 21, 5 cm. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator"... De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Aur Pantocrator Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator... Icoană de înaltă clasă pictată manual. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoana Mantuitorului Iisus Hristos Pantocrator De La Mănăstirea Sfanta Ecaterina Din Sinai Egipt Sfinti Si Icoane

17, 5 x 21, 5 cm.. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoana Mantuitorului Iisus Hristos Pantocrator De La Mănăstirea Sfanta Ecaterina Din Sinai Egipt Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt... Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Ulei Pe Lemn Iisus Hristos Pantocrator Brasov Olx Ro

Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. . De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Icoană Ioan Morar Din Laz Iisus Hristos Pantocrator Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.. 17, 5 x 21, 5 cm. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. 17, 5 x 21, 5 cm.

Icoana Lui Iisus Hristos Pantocrator Placare Cu Aur Icoane Pictate

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. 17, 5 x 21, 5 cm.

Pin On Icoane Ortodoxe Iisus Hristos

Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. 17, 5 x 21, 5 cm. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site... 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.

Fișier Iisus Hristos Pantocrator Imagini Din Biserica Jpg Wikipedia

Lucrarea a fost destinata unui iconostas... Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Galerie Icoane Print Icoane

Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 17, 5 x 21, 5 cm. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.

Icoana Pictata Mantuitorul Pantocrator 60x90cm Icoane Sculptate Pictate Magazin Articole De Cult

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".

Hartie De Orez Iisus Hristos Pantocrator Gtatarakis Com

Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.

Icoană Ioan Morar Din Laz Iisus Hristos Pantocrator Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Icoană de înaltă clasă pictată manual. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Galerie Icoane Print Icoane

Lucrarea a fost destinata unui iconostas... Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoana Argintata Pietre Iisus Pantocrator

02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Care Este Semnificaţia Icoanei Iisus Hristos Pantocrator Or8odo3ia News Agency

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt... 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Icoana Iisus Pantocrator Pictată In Urmă Cu 250 De Ani Exponatul Lunii Septembrie La Muzeul Mitropoliei Clujului

02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos... Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor

Icoanele Imparatesti Cele Dintai Icoane Ale Crestinatatii Icoana Domnului Hristos Si Icoana Maicii Domnului Cu Pruncul Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Icoană de înaltă clasă pictată manual. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Iacov Zugravul Iisus Hristos Pantocrator 1753 Cuci Foto Elena Cucui Download Scientific Diagram

02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur... Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Icoane Ortodoxe

Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor.. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Icoană de înaltă clasă pictată manual. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos... Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.

Icoana Pictata A Mantuitorului Iisus Hristos Pantocrator Icoane Bizantine

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator 19 X 26 Cm Emag Ro

Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Icoană de înaltă clasă pictată manual. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. 17, 5 x 21, 5 cm. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Icoana Iisus Hristos Pantocrator 15x18 Cm

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.

Icoana Iisus Pantocrator Loveforart Crafty

Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861... 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Posted by icoane pe sticla under iisus hristos. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 17, 5 x 21, 5 cm. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul".

Domnul Nostru Iisus Hristos Lumina Sufletelor Noastre Atat Pe Pamant Cat Si In Cer Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator".. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.. 17, 5 x 21, 5 cm.

Iisus Pancrator Icoane Pirogravate Pictate Iisus Pantocrator Icoanapictata Ro Icoane Pictate Pe Lemn

Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană de înaltă clasă pictată manual. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Pin On Icons

Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 17, 5 x 21, 5 cm. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Icoană de înaltă clasă pictată manual. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861... Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator.

Icoană Iisus Hristos Pantocrator Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf.. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Icoana Iisus Hristos Milostivul Dumnezeu Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". 17, 5 x 21, 5 cm. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Lucrarea a fost destinata unui iconostas.. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt.

Icoana Iisus Pantocrator Loveforart Crafty

Lucrarea a fost destinata unui iconostas.. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur. 17, 5 x 21, 5 cm. 16/10/2021 · icoana iisus hristos pantocrator, de la manastirea sfanta ecaterina din sinai, egipt. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site. Comanda acum o icoana pirogravata iisus pancrator... Posted by icoane pe sticla under iisus hristos.

Icoana Pictata Iisus Pantocrator Icoane Pictate Pe Lemn Icoana Pictata Iisus Pantocrator Icoanepictate Ro Icoane Pictate Pe Lemn

Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". 17, 5 x 21, 5 cm. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". De pe bolta turlei fiecărei biserici ortodoxe, iisus hristos, reprezentat ca pantocrator, îi binecuvântează pe cei ce intră cu credință în sfântul său locaș.așezarea acestei icoane în cel mai înalt loc din biserică are legătură cu numele de „pantocrator". Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor Se pot comanda si alte reprezentari iconografice in afara celor prezentate pe site.. 02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.

Iisus Hristos Pantocrator Icoana Cruce De Perete Si Acatist Icoaneortodoxe Ro

02/04/2018 · icoana mantuitorului a fost pictata pe lemn de tei si poleita cu foita de aur.. Lucrarea a fost destinata unui iconostas. Icoană interpretată după un izvod din arpaşul de sus, semnată savu moga şi datată 1861. 02/06/2010 · colectie de icoane ortodoxe, icoane bizantine, icoane romanesti, icoane rusesti, icoane greceşti, icoane facatoare de minuni, icoane cu domnul iisus hristos, icoane cu maica domnului, sfinţi români, sfinţi ruşi, icoane vechi, icoane sf. Icoană de înaltă clasă pictată manual. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul". Andrei rubliov, icoane pictate pe sticla, contra iconoclaştilor 17, 5 x 21, 5 cm. Cuvântul provine din limba greacă și se traduce prin „atotstăpânitorul" sau „atotțiitorul"... Icoană de înaltă clasă pictată manual.

Popular posts from this blog

Liste Icoana Desenata In Creion Gratuit

Idei Rug Sf Efrem Pt Copii Proaspat